13073116_1193522750657750_906517993_o

Politica administrativă care nu ţine cont de nevoile oamenilor, a permis ca într-un interval de doar câţiva ani, Aradul să râmână fără câteva stadioane, care nu erau folosite doar de sportivii de performanţă, ci şi de copiii şi tinerii care locuiau în zonă şi jucau fotbal, alergau, sau pur şi simplu se bucurau de o plimbare de seară într-o zonă cu mult verde. În acelaşi timp, terenurile de sport din incinta şcolilor au devenit tot mai inaccesibile, iar cele câteva locuri unde se poate juca baschet nu sunt întreţinute şi arată dezolant.

Nu voi permite ca baza sportivă a Liceului Moise Nicoară să fie transformată în parcare, aşa cum doreşte actualul primar, ci mi-aş dori să văd o amenajare nouă şi modernă atât a terenurilor de baschet, a pistei, dar şi a zonei centrale unde se pot face mai multe terenuri, unde se va putea practica handbalul şi mini-fotbalul. De asemenea, voi propune ca în toate cartierele să fie terenuri de baschet, sport foarte accesibil şi uşor de practicat, după modelul existent în Serbia, Lituania sau Spania. Aradul nu mai poate continua să reducă bazele sportive, terenurile de joacă şi spaţiile verzi, pentru că, în curând, copiii noştri nu vor mai avea unde să se joace şi să facă sport, iar în lipsa mişcării şi a spaţiilor verzi, nu se vor putea dezvolta sănătos. Doresc un oraş în care să conteze priorităţile oamenilor şi sunt aici ca să lupt pentru ele şi să vă reprezint.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>