SUNT

Mi-am depus astăzi candidatura pentru demnitatea de primar al municipiului Arad, în calitate de independent.

Privesc înainte cu optimism, încurajat de toți cei care m-au sprijinit în aceste zile, semnând pentru candidatura mea, trimițându-mi impresionante mesaje de susținere sau implicându-se direct în activitatea depusă împreună de la luarea acestei decizii. Voi lupta pentru un Arad al dialogului și pentru o societate civilă puternică, pentru unitate și normalitate, pentru un oraș în care tinerii să rămână, iar cei plecați să se întoarcă acasă, pentru o comunitate care să se implice activ în viața publică și în mijlocul căreia să poată crește în siguranță copiii noștri.

Îmi doresc o administrație eficientă, o renaștere culturală și sportivă a orașului, terenuri de sport în toate cartierele pentru a încuraja copiii și tinerii să facă mișcare, un ștrand care să nu mai semene cu o fortăreață, un Arad cu mai multe spații verzi, dar și cu infrastructură de calitate realizată la prețuri corecte, un mediu de afaceri sănătos din care să dispară monopolul firmelor abonate la lucrările publice, un centru istoric revitalizat de evenimente și de parteneriatul public-privat, care va permite o restaurare în timp mai scurt a clădirilor istorice.

Prin investiții care să elimine pierderile din sistemul de termoficare centralizat și atragerea de fonduri europene, arădenii nu vor mai plăti prețuri absurde pentru încălzire, iar banul public nu va mai fi utilizat pentru subvenții, deoarece nu va mai fi necesar. Nu putem crea un mediu economic prosper, având o politică administrativă care sărăcește arădenii și întreprinzătorii locali, de aceea voi milita pentru reducerea taxelor și impozitelor locale și pentru criterii corecte de zonare, pentru facilități acordate investițiilor care vor diversifica oferta de locuri de muncă deja existentă, din a cărei inerție pare că nu mai putem ieși.

Vă invit să îmi fiți alături și să mă sprijiniți în încercarea de a lua orașul din mâinile unui grup de interese și a-l reda celor cărora le aparține de drept, tuturor arădenilor.

Sunt aici ca să vă reprezint.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>