13022315_1190351617641530_304068318_n

Dacă am ales să mă alătur celor care, în număr mare, l-au susţinut pe Sebastian Bulumac atunci când şi-a anunţat canditatura pentru postul de primar al Aradului, am făcut-o, mai întâi din convingere, iar în al doilea rând, din pricină că aşa mi-a sugerat un imbold interior.
Dacă e să vorbesc despre convingerea care m-a ghidat, ar trebui să spun că sunt sigur că, aşa cum l-am cunoscut, Sebastian Bulumac are calităţile care-l impun ca şi lider autentic. El are şi ştiinţa şi experienţa care-l recomandă pentru această funcţie: să nu uităm că vine dintr-un mediu în care, dacă nu performezi cu adevărat – muncind din greu şi demonstrând că eşti onest şi responsabil – nu ai nici o şansă să rămâi, ce să mai vorbim de promovări!

În ceea ce priveşte imboldul interior, socotesc că nu greşesc dacă spun că Sebastian Bulumac este unul dintre acei reprezentanţi ai generaţiei tinere care şi-a câştigat pe merit dreptul de a conduce treburile obştei, chiar şi pentru simplul fapt că, într-o vreme în care mulţi dintre cei de-o vârstă cu el îşi caută binele pe-afară, el a ales să rămână şi să se alăture celor care mai cred că Aradul poate deveni un loc unde să-ţi placă să trăieşti şi unde să te simţi bine. Acum, nu doar „cândva”, nu se ştie când.
Nu mă îndoiesc de faptul că îmi vor fi alături mulţi dintre cei care-şi doresc, ca şi mine, să se poată bucura, deopotrivă, de istoria, de viitorul, dar mai ales, de prezentul acestui oraş. O garanţie poate fi Sebastian Bulumac! Merită să-i dăm o şansă!

Silviu Raţiu – avocat, primar al Aradului în 1990

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>