Redescoperim Aradul

Un oraș care nu-și respectă și valorifică trecutul este un oraș fără viitor. Aradul are o istorie bogată și un patrimoniu valoros. Vă propun să le redescoperim.

Află mai multe

Un oraș cu taxe și impozite decente

O administrație responsabilă se bazează pe taxe și impozite suportabile pentru cetățean, pe care le gestionează cu responsabilitate. Aradul are astăzi cel mai ridicat nivel de taxare din România, povara fiscală pe umerii contribuabililor fiind mult prea mare și necorelată cu standardul de viață al arădenilor.

Află mai multe

Aradul, performanță în Sănătate

Sănătatea populației trebuie să fie o prioritate majoră a oricărei administrații. Îmi propun ca Aradul să devină un oraș cu oameni mai sănătoși, prin servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Află mai multe

Orașul care respiră

Sănătatea unui oraș nu este dată doar de calitatea serviciilor medicale, ci în mare măsură de calitatea mediului. Astăzi Aradul are una din cele mai scăzute suprafețe de spațiu verde pe cap de locuitor din România. Îmi propun să inversăm această statistică.

Află mai multe

Aradul – citadelă europeană

Aradul a jucat în istoria sa un rol foarte important în viața culturală a României. La Arad s-au înființat primul Teatru și primul Conservator din România și tot aici s-a înființat prima școală de învățători. Trebuie să readucem Aradul în elita culturală a României.

Află mai multe

Aradul, pol de creștere economică

Nu putem vorbi despre cultură, educație sau sport, fără un mediu economic sănătos care să le susțină. Din punct de vedere economic, Aradul trebuie să devină un oraș de avangardă, un oraș al noilor tehnologii, un oraș care să atragă investiții generatoare de locuri de muncă bine plătite.

Află mai multe