mamici

Să fii părinte în România e un act de curaj, dar trădează și speranța. Copiii ne impulsionează să luptăm pentru un viitor mai bun. Pe lângă problemele general valabile la noi în țară, legate de Sistemul Sanitar și de Învățământ, în Arad ne lovim de situații care cu siguranță pot fi rezolvate cu implicarea administrației locale: trotuare cu gropi și denivelări, distanța mare dintre anumite zone și spațiile verzi, cartiere întregi fără parcuri (“Vlaicu”, unde cimitirul Eternitatea a preluat și funcția de parc), mobilier urban vandalizat, lipsa curățeniei la spațiile de joacă (cu toate că societatea de salubrizare încasează bani mulți), insuficiente locuri destinate celor care au animale de companie, dispariția a multe baze sportive, accesul interzis în foarte multe terenuri care aparțin școlilor.

Toate acestea reprezintă pentru mine o prioritate. Vă invit să îmi fiți alături și să ne implicăm împreună în rezolvarea acestor aspecte pentru că nimic nu e mai important decât siguranța și sănătatea copiilor noștri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>