13081892_1194005180609507_2100838275_n

Îl știu pe Seba de când băteam împreuna mingea pe străzile cartierului Gai de la periferia vestică a orașului Arad. Provine dintr-o familie care a avut grijă să-l educe corect, insuflându-i totodată principii de înaltă valoare morală. Încă de la acea vârsta fragedă a dat dovadă de altruism și căldură sufletească în relația cu oamenii din jur. Ulterior, viața ne-a purtat pe căi diferite, dar ne-am reîntâlnit, și, foarte plăcut surprins am fost să constat că acele valori morale de care vorbeam înainte s-au maturizat, s-au înflăcărat, au început sa ia proporții faptice, cu implicări în viața civilă și socială a urbei.

Nu sunt un microbist, dar consider că oricare cetățean al Aradului a auzit de echipa de fotbal UTA, cândva un simbol al orașului nostru. Într-un moment dificil al clubului, Sebastian a înfăptuit mișcarea „Nu lăsați UTA să moară”, a atras atenția autorităților locale că nu trebuie ignorat acest aspect, această echipă care poartă amprenta orașului Arad. Au urmat acele câteva ediții de Marșul Bicicliștilor Arădeni, prin care se atrăgea atenția autorităților locale asupra necesității construirii pistelor pentru bicicliști. Cândva, Aradul a purtat cu onoare titulatura de oraș al bicicliștilor, oraș al sănătății, al non-poluării, al celor care se deplasează într-un mod sănătos spre locurile de muncă, sau pur și simplu pentru agrement, de aceea avea atâta nevoie de aceste piste, poate mai mult decât oricare alt oraș din Romania. Arădenii s-au implicat și au participat cu miile la marș, au venit pe biciclete copii, dar și oameni vârstnici, în speranța că, într-o bună zi, vor putea circula în siguranță pe străzile Aradului cu acest mijloc economic și sănătos de deplasare. Mai apoi au urmat evenimente de genul „Salvați Roșia Montană”, „Salvați Parcul Eminescu”, „Ora Pământului”, „Ziua Europei Fără Mașini”, evenimente sociale pozitive, cărora Sebastian Bulumac le-a fost în frunte: inițiator, susținător, promotor, organizator, orator. Toate aceste lucruri, alături de multe altele, m-au convins că Sebastian Bulumac ar putea fi un foarte bun administrator al urbei nostre, de aceea îl susțin!

David Grațian – Manager

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>